Γνωρίστε μας

 

 
 
 
 
Το μεγάλο μυστικό για κάθε επιτυχημένη εκδήλωση… κρύβεται στις ανθρώπινες αισθήσεις. Ο διοργανωτής εκδηλώσεων οφείλει να διεγείρει ευφάνταστα και αρμονικά και τις πέντε.
 
 
 
 
 
 
Αφή:
 
 
 
 
 
 
Η πρώτη επαφή του καλεσμένου με την εκδήλωση όπου θα παραβρεθεί είναι το προσκλητήριο που θα λάβει στα χέρια του. Τα ανάγλυφα, ξύλινα ή βελούδινα προσκλητήρια του Jasmin Events, σχεδιασμένα από γραφίστες με μεγάλη εμπειρία στον χώρο, προκαλούν μία πρόωρη ευφορία και ανυπομονησία στον καλεσμένο.
 
 
 
 
Η ικανοποίηση των αισθήσεων του προσκεκλημένου κορυφώνεται την ημέρα του event:
 
 
 
 
 
 
Γεύση:
 
 
 
 
 
 
Συνεργαζόμαστε με catering, ζαχαροπλαστεία όπως επίσης και με κάβες, που φημίζονται για την ποιότητα του φαγητού και των ποτών τους.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ακοή:
 
 
 
 
 
 
Προσέχουμε την παραμικρή λεπτομέρεια. Από το τσούγκρισμα των κρυστάλλινων ποτηριών στις εταιρικές εκδηλώσεις, έως την ένταση και την «καθαρότητα» της μουσικής του events σας. Συνεργαζόμαστε με DJ που καλύπτουν κάθε προτίμηση, καθώς και με συγκροτήματα που αναλαμβάνουν τη ζωντανή κάλυψη ενός γάμου ή άλλου event.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Όραση:
 
 
 
 
 
 
Η εταιρεία Jasmin Events συνεργάζεται με πρόσωπα που έχουν πολύχρονη εμπειρία στον απαιτητικό κόσμο της διακόσμησης και του managment. Αναλαμβάνουμε τη διακόσμηση της εκκλησίας, μίας αίθουσας ή ακόμα και του χώρου σας ενώ εάν μας ζητηθεί παρέχουμε συμβουλευτική σχετικά με την ενδυμασία ενός ζευγαριού.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Οσμή:
 
 
 
 
 
 
Αρωματικά κεριά και άνθη που μοσχοβολούν, συνθέτουν υπέροχες ευωδίες, οι οποίες κρατούν τους προσκεκλημένους σας σε συνεχή διέγερση.
 
 
 
 

Η εταιρεία Jasmin Events δίνει μεγάλη βάση στην ποιότητα των εκδηλώσεών της και συνάμα τις κοστολογεί με τιμές προσιτές και συμφέρουσες. Δίνουμε αξία στο "Value for Money".
 
Jump to top