Άρθρα

 
 
Γιατί να προσλάβετε έναν Wedding Planner
 
 
 
 
 
Γιατί χρειάζομαι Wedding Planner;

Ήρθε η στιγμή, όπου καλείστε να διοργανώσετε το γάμο των ονείρων σας. Ψάχνετε πληροφορίες στο διαδίκτυο, ρωτάτε γνωστούς, φίλους και συγγενείς να σας καθοδηγήσουν στις πιο σωστές επιλογές και πιο συμφέρουσες λύσεις. Οι απόψεις διίστανται και εσείς καταλήγετε να νοιώθετε πιο αγχωμένοι και μπερδεμένοι από ποτέ. Μήπως τελικά η πρόσληψη ενός επαγγελματία θα φάνταζε σωτήρια;

Ω, ναι πιστέψτε με πως αυτά που μπορεί να σας προσφέρει ένας επαγγελματίας, είναι πολύ περισσότερα από εκείνα που ίσως περιμένατε.
 
 
 
 
  • Ο χρόνος δεν μπορεί ν’ αγοραστεί, να δανειστεί, να χαριστεί, οπότε αυτομάτως ο απεριόριστος χρόνος που κάποιος επαγγελματίας θα διαθέσει αποκλειστικά για εσάς, θα σας κάνει να χαλαρώσετε και να απολαύσετε όλη τη διαδικασία προετοιμασίας του γάμου σας. Εκμεταλλευτείτε το!!
  • Το να ξεφύγετε από τον αρχικό προϋπολογισμό σας, είναι κάτι που σίγουρα θα συμβεί. Στην περίπτωση όμως που αποφασίσετε να προσλάβετε έναν Wedding Planner, θα σας συμβουλέψει σε τι πρέπει να επενδύσετε περισσότερα και σε τι λιγότερα χρήματα, με απώτερο σκοπό την διατήρηση του αρχικού σας budget. «Value for money»
  • Μπορεί να σας καθοδηγήσει στο να δώσετε το δικό σας προσωπικό στυλ και ύφος χωρίς αυτό να φαντάζει υπερβολικό, σκηνοθετώντας τη δική σας ταινία ζωής σε real time version.
  • Ο γάμος σας και η εκτέλεση του , είναι καθαρά δική σας υπόθεση οπότε θα πρέπει να αφήσετε απ’ έξω συγγενείς φίλους και ανθρώπους που συντελούν στο να σας προβληματίζουν και να σας αποσυντονίζουν. Ο Wedding Planner είναι ο άνθρωπος που θα τα βάλει με όλους και με όλα προκειμένου εσείς να βγείτε αλώβητοι από οποιαδήποτε μάχη χρειαστεί να δώσετε.
  • Είναι δίπλα σας στα εύκολα, στα δύσκολα, στις αλλαγές της τελευταίας στιγμής. Επενδύστε πάνω του.

Προσλαμβάνοντας έναν Wedding Planner, έχετε τον προσωπικό σας γραμματέα, στυλίστα, λογιστή, διακοσμητή, διεκπεραιωτή, ψυχαναλυτή. Το σκέφτεστε ακόμα????
 
Jasmin Events....
 
 
 
Πώς να διοργανώσετε τον γάμο σας σε δύο εβδομάδες
 
It's a Girl!! Baby Shower
 
Γάμος τα Χριστούγεννα...
 
Καλή Χρονιά ...